Αρχική. Για Μας. Προϊόντα. Επικοινωνία. Φωτγραφίες. Download. Vasto bg
За Нас BG Products EN Products GR email us
About Us GR About Us En За Нас BG WATER METER DOSER - MIXER VS-1202pd
VS-1202pd είναι ένας δοσομετρητής-ανακατευτείς για υγρά. Η βασική του λειτουργία είναι να ανακατεύει και να μετράει ζεστό και κρύο νερό, αλλά μπορεί και να χρησιμοποιηθεί και για άλλα υγρά τα οποία δεν είναι χημικά δραστικά μεταξύ τους και δεν περιέχουν  σκληρά σώματα μεγαλύτερα από τα επιτρεπόμενα του συστήματος ύδρευσης. Ανακατεύει τα δύο υγρά με διαφορετική θερμοκρασία μέχρι να φτάσει την ζητούμενη κοινή θερμοκρασία και μετράει την προγραμματισμένη συνολική ποσότητα των δύο υγρών. Οι ζητούμενοι προκαταβολικά παράμετροι μπορούν να επιτευχθούν εκτός του δοσομετρητή μέσα στο εσωτερικό δοχείο που συνεχίζει την αντίστοιχη παραγωγική διαδικασία.
Ο δοσομετρητής- ανακατευτείς έχει τις ακόλουθες λειτουργίες:

Αν ζητηθεί αυτόματα απομνημονεύει τη ζητούμενη ποσότητα και θερμοκρασία του υγρού στο τελευταίο δοχείο. Οι παράμετροι αποθηκεύονται και μετά την απενεργοποίηση της συσκευής. Και ισχύουν για την επόμενη χρήση.

Διαθέτει σύστημα ελέγχου για εκτός λειτουργίας και μη συνδεδεμένους αισθητήρες.

Οι ενδείξεις της συσκευής είναι σε βαθμούς Κέλσιου και σε λίτρα\Η σύνδεση είναι η ακόλουθη: Υδραυλική εγκατάσταση με εύκαμπτους συνδέσμους ½ ίντσα.

Τροφοδοσία  24V-24W

Τροφοδοσία της μονάδας ελέγχου -24V

Μέγιστη ροή 50L/min. *

Διαστάσεις: 320mm.X250mm.

Μέγιστη θερμοκρασία του υγρού 60°C

Μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας της συσκευής 50°C
___________________________________
* Εξαρτάται από την πίεση της υδραυλικής εγκατάστασης
Start the Clip