Начало. За Нас. Продукти. Контакти. Галерия. Download. Vasto bg
За Нас BG Products EN Products GR email us
About Us GR About Us En За Нас BG 


Захранване: 12V/500mA
Изход: 3 x NO
Изходен ток: 5А
Габарити: 250x150mm.

КОНТРОЛЕН БЛОК ЗА СПИРАЛЕН МИКСЕР VS-1134sm
VS-1134sm е контролер за управ-ление на инверторен регулатор за двигател на сладкарски миксер с четири фиксирани скорости на въртене с различни времена на работа. Регулира и визуализира времето на работа на скоростите, като е възможно да се променя при стартирано състояние. При изтичане на времето автоматично се сменя скоростта от бавна на по-бърза. По желание смяната може да се извърши ръчно без изчакване на зададеното       
време.  Казанът се управлява ръчно в две посоки на въртене. При стартиране на процеса той автоматично се задвижва в правилната посока. При превключване на посоките на въртене на казана сработва система за предпазване на механиката от претоварване и повреди (време на задръжка). Контролерът запаметява последните въведени стойности и при повторно включване не е необходимо превъвеждането им. Запаметяването се ивършва в спряно състояние при натискане на бутон (START).
Скоростите се фиксират предварително по желание на клиента и могат да бъдат променяни по всяко време от инструктиран техник.
  Лицевият панел е от полиестерно фолио, върху подложка от неръждаема ламарина с дебелина 1,5 мм.