Αρχική. Για Μας. Προϊόντα. Επικοινωνία. Φωτγραφίες. Download. Vasto bg
За Нас BG Products EN Products GR email us
About Us GR About Us En За Нас BG

Είμαστε μια εταιρία που εργάζεται στον τομέα των υψηλών τεχνολογιών, δημιουργούμε ολοκληρωμένες υπολογιστικές κατασκευές που υπόκεινται σε προγραμματισμό για αυτοματοποίηση βιομηχανικού εφοδιασμού.

Τα προϊόντα μας δίνουν δυνατότητα για ρύθμιση κατανάλωσης σε πολλές κατευθύνσεις και έλεγχο στους παραμέτρους των τεχνολογικών διαδικασιών που εκτελούνται από τις παραγωγικές μονάδες.

Ο βασικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε προϊόντα πλήρες λειτουργικά και έτοιμα να ενσωματωθούν στην παραγωγή των πελατών μας. Για να ικανοποιήσουμε τις πλήρες ανάγκες των πελατών μας προσφέρουμε πλήρη διαμόρφωση στα προϊόντα μας, στα όρια της λειτουργικότητάς τους. Η διαμόρφωση δεν επιβαρύνει το κόστος του προϊόντος. Οι τακτικοί μας πελάτες έχουν το δικαίωμα να μας αναθέτουν να αναπτύσουμε εντελώς καινούργια προϊόντα σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες σε ειδικές τιμές.

Οι πελάτες μας μπορούν να αλλάζουν την εμφάνιση, τις διαστάσεις και την κατάταξη των οργάνων ελέγχου των προϊόντων μας χωρίς αυτό να επηρεάζει την τιμή. Έτσι θα αποκτείσουν μέγιστη διαμόρφωση τα προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Οι πελάτες μας μπορούν να αλλάζουν τις παραμέτρους των προϊόντων μας, έτσι μπορούν να προσθέτουν ή να αφερούν λειτουργίες χωρίς να υπάρχει ουσιαστική διαφορά στην τιμή. Έτσι οι πελάτες πέρνουν προϊόντα που θα καλήπτουν πλήρες τις λειτουργικές ανάγκες για τα δικά τους προϊόντα .

Οι πελάτες μας μπορούν να παραγγέλνουν εντελώς καινουρούργια προϊόντα. Η τιμή αυτών των προϊόντων εξαρτάται μόνο απο το κόστος παραγωγής. Οι πελάτες μας δεν πληρώνουν κόστος ανάπτυξης.

Μέσω της πολιτικής μας για ανανέωση, ασταμάτητα αναπτύσουμε τα προϊόντα μας. Έτσι οι πελάτες μας έχουν την δυνατότητα να είναι στην κορυφή της τεχνολογίας ακόμα και χωρίς επιπλέον παραγγελίες.

  Οι δικοί μας πελάτες δεν χρεάζεται να επενδύουν στην ανάπτυξη επειδή το κάνουμε εμείς για αυτούς. Έτσι εμείς αναλαμβάνουμε τα έξοδα και τα ρίσκα για την ανανέωση.